Follow Fellew Fallaw

FB Followers

Monday, December 13, 2010

result and time table

yay!!!! at last aku boleh tgk result aku cuz sebelum ni aku x dpt tgk sebab UiTM ader satu sistem bodoh ni.. yang aku kene rate lecturer aku bagus ker x!!!!! so baru dier bagi result.. so yay nilah result aku..huhuhuhu


xder r ok sangat... tapi kalo nak compare ngan diploma dulu ok r... pasni leh aim higher agi kan... aku memang cuak giler tgu result ni cuz first em mesti r good result kan.. xnak r rendah sgt... so ok r....


ni plak time table aku sem depan cam pelik jer kan... hari isnin free.. hari lain pkul 8 jer... cam bangang lak... tapi rabu pon ok gak... cumer yang ni x masuk third language agi...

5 comments:

  1. hmmm dak2 kelas aku amek kat maner ntah..... aku igt fake... tapi cam ramai jer tau...

    ReplyDelete
  2. wah....tahniah rep...sukses selalu yerk..

    ReplyDelete
  3. LU stands for ap? neway still congratz pasal dpt 3 pointer.. hehe

    ReplyDelete
  4. oh thaks guys... rally appreciate it.... LU tu stand for lulus kot.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan-iklan

Labels

coretan (43) favorite (30) boring (23) movie (20) interest (18) pict (14) video (14) kenangan (10) poem (6) chord (4) business (3) ElnurEnterprise (2) download (2) tag (2) JomNgandung (1) bahasa malaysia (1) english (1) fiverr (1) graphic design (1) malay (1) melayu (1) review (1) translation (1)