Follow Fellew Fallaw

FB Followers

Tuesday, June 28, 2011

Flashmob!!!!

kalau korang perasan aku ader letak byk link flash mob kat fb baru2 ni.... so ni adalah antara yang da best r... actually ader byk lagi yg best.. tapi korang boleh r search kat youtube kalau nak lagi...






k ada satu channel ni kat youtube yang bernama improvEverywhere. drg nila yg paling rajin wat mob2 ni.... ni antara yg aku suker r.... drg mmg da best!!!!!










best kan sumer mob2 ni... STYLE!!!!! aku harap dapat r satu hari nanti join2 flashmob ni cambest jer..... ciao!!

1 comment:

  1. stail la rep. aku ingatkan menatang apa la mob tuh..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan-iklan

Labels

coretan (43) favorite (30) boring (23) movie (20) interest (18) pict (14) video (14) kenangan (10) poem (6) chord (4) business (3) ElnurEnterprise (2) download (2) tag (2) JomNgandung (1) bahasa malaysia (1) english (1) fiverr (1) graphic design (1) malay (1) melayu (1) review (1) translation (1)